Creative youth exchange

Har du en ungdom på din gård, eller er du en ungdom på 4H-gård mellom 13-18 år og vil delta på ungdomsutveksling i Deerlijk iBelgia 21.-28. juli 2019? Da kan du melde deg på innen 30. april til 4H-gård Norge gjennom ansvarlig jessica.kennedy75@gmail.com. Last ned informasjon om ungdomsleiren: European Youth exchange invitasjon European federation for City […]

Har du en ungdom på din gård, eller er du en ungdom på 4H-gård mellom 13-18 år og vil delta på ungdomsutveksling i Deerlijk iBelgia 21.-28. juli 2019? Da kan du melde deg på innen 30. april til 4H-gård Norge gjennom ansvarlig jessica.kennedy75@gmail.com.

Last ned informasjon om ungdomsleiren: European Youth exchange invitasjon

European federation for City Farms (EFCF) arrangerer ungdomsutveksling i Belgia i juli 2019.
4H-gård Norge er ansvarlig for en gruppe på 6-8 ungdommer som deltar på utvekslingen. Deltageravgiften og noe av reiseutgiftene blir dekket av 4H-gård Norge med 2000 kr per deltagere. Men alle deltagere må regne med en egenavgift til reisen. Dette kan søkes lokalt hos fylket der du bor.

Her møter du ungdommer fra Belgia, Danmark, Tyskland, Sverige, Italia og andre ungdommer fra Norge. Under en hel uke blir det mange forskjellige aktiviteter som workshops, internasjonal mat, konkurranser, leirbål, lære ved å gjøre, studieturer, spill, leker, gøy og moro.

Legg igjen en kommentar