Velkomen til seminar og årsmøte i 4H-gard Norge 1.-3. februar på Stord Hotell i Hordaland!
Seminaret er ope for alle interesserte, og vi har eit spennande og variert program med besøk til Straumøy Gard, Førland 4H-gard og Litlabø Gard. I tillegg blir det kurs og opplæring i næringsutvikling ved Ragna Flotve, endringsnavigatør for Heraklit Endringsnavigatøren. Ragna har også jobba med Inn på tunet hos Fylkesmannen i Hordaland i mange år. Under seminaret vil også Kristin Haanshuus, prosjektleiar i 4H-gard i vekst, fortelje om og vise fram mange av verktøya og resultata frå det treårige 4H-gardsprosjektet, m.a. nettsida 4hgard.no.
Last ned Brosjyre – Årsmøte og seminar 2019
Praktisk informasjon:
Pris: Kr. 3 000,- pr. person i dobbeltrom
Kr. 3 300,- pr. person i enkeltrom
Kr. 2 000,- for dagpakke
Alt inkludert.
Påmelding: Via arrangementskalenderen på www.4h.no (til høgre på sida) eller ”min side” på www.4h.no (oppe til høgre).
Dei som melder seg på og ikkje er medlem i 4H Norge trykker på ”Jeg er ikke medlem” og legg inn informasjonen som blir bedt om. Meld frå om eventuelle allergier eller spesielle behov ved påmelding.
Påmeldingsfrist: 7. januar 2019.
Reise: Stord Hotell ligg midt på Leirvik, byen på Stord. Nærmaste flyplass er Stord Lufthavn Sørstokken. Elles er Haugesund Lufthavn 1 t 15 min unna. Bergen Lufthavn, Flesland ligg 2 t 15 min unna. Arrangør vil kome med ulike forslag for kollektivreise for deltakarane.
Spørsmål: Kontakt Guro Kristi Holmberg, 959 47 256 / guro.kh@live.com.
Arrangør: 4H Hordaland og 4H-gard Norge.
Program:
Fredag:
18.00 Velkomen og presentasjon
Ny nettside ved Kristin Haanshuus, prosjektleiar i 4H-gard i vekst
Beredskap, kusk og hestekøyring
20.00 Middag på hotellet
Laurdag:
07.00 Frukost
09.00 Årsmøte på Stord Hotell
12.00 Enkel lunsj på hotellet
12.30 Avreise til Straumøy Gard i Valevåg og Førland 4H-gard på Stord. Omvisning, erfaringsutveksling og kaffi med noko attåt.
18.00 Retur til hotellet
19.45 Felles avreise til eldhuset på Litlabø Gard for ein festleg kveld.
Søndag:
08.00 Frukost
10.00 Næringsutvikling ved Ragna Flotve
12.00 Lunsj på hotellet